Livsfarligt läge

För er som ev träffar mig ikväll eller imorgon vill jag redan nu meddela att det är ingen allvarlig olycka som drabbat mig.

WP_000395

Det som hänt är att min syster lurade ut mig på elljusspåret idag. Så nu går jag och spottar blod och grunnar på hur jag ska få på mig strumporna. Stelheten kommer smygande och redan nu har jag lagt böcker under sängbenen för att lättare komma ur sängen imorgon.

Otränad som man är tänkte jag vara smart och föreslå varvet på 3,5 km för att inte riskera att behöva springa 2,5 km:s rundan två gånger. Tyvärr är jag färgblind så istället sprang vi in på den gula 5,5 km långa slingan. (gul & grön) Tempot som var upplagt för högst 2 km (syrrans fel inte mitt) gjorde att lungorna kändes som de var lånade från en gråsparv och kollapsen var nära efter 4 km, men som tur var hittade jag en fransk vattenhund som kunde dra mig den sista km.

 Nu blir det ett nytt försök med strumporna och sedan ska jag lägga ut skorna på blocket.     // L

Comments

  1. Michael says

    Ajajaj Lars. Tror du detta var någon hämnd på storebror för elaka påhitt från uppväxttiden?

  2. Peter says

    Har du bara tagit ett kort på skorna Lars eller har du verkligen varit ute på spåret? Trodde du gjorde det mesta med din viktminskning med maten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *