Vad är bloggmetoden?

Vi grabbar – Peter, Lars, Michael och Anders – har bestämt oss för att gå ner i vikt. Vi har konstaterat att vår självdisciplin inte är den bästa och har funderat över hur vi ska göra för att bli mer disciplinerade i våra försök till förbättrad hälsa genom viktminskning. Efter en noggrann lägesanalys kom vi fram till en ny metod, bloggmetoden.

De som står oss närmast uppmuntrar oss när vi gör våra tveksamma försök till att gå ner i vikt. Det uppskattas och ger oss viljan att fortsätta. Sedan finns det andra i vår vänskapskrets, ofta vältränade och väldisciplinerade träningslovers, som hånar och driver med oss och våra taffliga motionsförsök. Tack, ni sporrar oss ännu mer.

Med bloggmetoden hänger vi ut oss själva för allmän beskådan på internet. Alla kan följa vår viktutveckling vilket motiverar oss att träna mer.

Genom att kommentera våra inlägg på denna blogg hjälper du oss att gå ner i vikt. Ge oss uppmuntran eller håna oss. Båda sätt ger oss inspiration att fortsätta vår viktminskning.

We need help – please, help us!

Comments

  1. Mariette says

    Jaha, då var det dags igen. Va dom äter & då ska nämnas att dom bytt tallrikar ett antal gånger. Nu ska vi på spa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *