Oj, vilket haveri. Det är oroligt i Bloggmetoden.

Det är lite långt mellan uppdateringarna, men det beror på att det har varit väldigt oroligt och turbulent i Bloggmetoden under en tid.

Anders har ballat ut fullständigt. Han har lämnat Bloggmetoden för att istället börja träna på en cykel. Har ni hört så dumt. För ett tag sedan körde han Cykelvasan. 9 mil. Tragiskt. Tänk så illa det kan gå när man lämnar Bloggmetoden.

Peter däremot har haft en god semester och ökat några kilo. Det är han väl värd.

Även Lars har plockat på några kilo sen senaste invägningen. Bra jobbat Lars! Det är inte alla som kan gå upp i vikt så snabbt.

Jag (Michael) åt massor av pommes och majonäs under semestern i Nederländerna (det får man till precis allt man äter i detta trevliga land). Men sedan har jag kört en bantningskur i klassisk jojjo-princip och har gått ner 4.9 kilo sedan återkomsten från utlandet. Ska bli intressant att se hur snabbt jag kan gå upp de kilona igen.

Ja, som ni läser är det turbulent i Bloggmetoden. Vi vet inte ens vad som är bra och dåligt längre. Please, help. We need help. Lämna gärna tips och goda råd i kommentarerna nedan.

PS. Hur nyttiga är popcorn utan smält smör? DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *