Varning för cayennepeppar!

juice med cayennepeppar i råsaftcentrifugNyligen så har jag snöat in på att pressa juice med råsaftcentrifug. Som nybörjare vill man testa allt och för ett par dagar sedan tog nyfikenheten över klokheten. Jag blandade en röd juice med rödbetor, morötter, ingefära och ett gäng andra nyttigheter. I receptet stod det även att man skulle ta en nypa cayennepeppar. Eftersom jag läst på flera ställen i mina nyinskaffade bantarböcker att cayennepeppar är väldans bra för att få igång förbränningen så följde jag receptet och tog en nypa cayennepeppar. Eller snarare två nypor, eller kanske tre.

Resultatet blev en juice som sätter full fart på samtliga av kroppens beståndsdelar. Förbränningen ökar definitivt. Man får på köpet ett avancerat test av tårkanaler och svettkörtlar. Även funktionen som gör att håret på huvudet ställer sig rakt upp aktiveras. Denna juice – mina vänner – är inget för veklingar. Känner man sig bekväm i att dricka denna supernyttiga juice så är det i alla fall inget problem att få behålla den för sig själv.

Vår käre vän Lars-K fick en slurk av denna magiska förbränningsjuice och jag väntar med spänning på att han ska lägga kommentarer i kommentarsfälten längre ner på denna sida 🙂

Comments

 1. says

  Нallåǃ
  Міtt budskаp är kаnѕke för ѕрecifikt.
  Men min stоrаsуѕtеr hittаde en underbar mаn här oсh de hаr en fantаѕtіѕk rеlatіоn, men hur är dеt mеd mіg?
  Jag är 23 år gаmmal, Κаrinа, från Τϳесkien, kаn engelska ѕpråket oсkså
  Οch… bättrе att ѕägа det dіrеkt. Jаg är biѕехuеll. Jag är іnte аvundѕjuk рå еn annаn kvіnnа… sресіellt оm vi älskаr tіllѕаmmans.
  Αh ϳа, jаg lagаr väldіgt gott! oсh jаg älѕkar inte barа аtt laga mat ;))
  Jаg är еn riktig tjеj och lеtar eftеr еtt seriöѕt oсh hеtt förhållаndе…
  Нur ѕom hеlst, du hіttаr min рrofil här: http://niyblacca.ga/usr-18839/

Trackbacks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *