Lurad ?!

 WP_000435

 Jaha, då sitter man framför TV:n och mår illa pga för mycket godis.

Plötsligt inser man vilken orm han är Mikael!!

 

Den trevliga utflykten till ullared som han tog initiativ till i söndags var troligen bara ett elakt spratt. Såhär dagen innan invägning har jag satt i mig 300 g Chokladfudge och 200 g Lakris, och en smygvägning ger minst +0,5 kg för veckan. Ändå finns både chokladkaka och en annan Godispåse, som jag inte kommer ihåg att jag köpt, kvar i kylskåpet.

 Och trots att jag hjälpte Mikael packa ner hans varor kan jag inte komma ihåg att jag såg den stora chokladkakan eller de fyra bilpåsarna, som jag smugglat ner i hans korg. Kan de hamnat i hinken för galgar innan kassan?

Ok, då  får det bli extra fikabröd imorgon…….

NU ÄR DET TÄVLING.

 

 

Comments

  1. Michael says

    Flera gånger under gårdagens spontanbesök i Ullared imponerades jag av dina metoder att i hemlighet plocka ner godsaker i min korg.

    När min korg efter en stund innehöll ett fiskedrag och 25 påsar godis flyttade jag över fiskedraget till en tom korg och gick till kassan.

    Kanske råkade jag lägga över någon påse bilar och eventuellt ett par chokladkakor i din korg. Lakritsen är jag dock oskyldig till, tror jag.

    Men vill inte på något sätt göra dig ledsen eller besviken så jag plockar nu fram en påse chokladchinapuffar 🙂

Trackbacks

  1. […] Ibland behöver man någon dag på sig för att inse att man blivit grundlurad. Ett exempel på detta är fisketuren hos Lars för någon dag sedan. Inte trodde vi att det kunde bo så mycket ondhet hos en brandman. Samhällets beskyddare – pyttsan…. Troligtvis är detta en hämnd för haveriet i Ullared. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *