Michael

Michaels mageFödd 1970 i Anderstorp, Småland. Har provat på flera storstäder men återvände till Småland, närmare bestämt Smålandsstenar för några år sedan. Egenföretagare inom reklambranschen. Lyckligt gift med en fantastisk tjej som tålmodigt har överseende med alla mina tokigheter.

Främsta orsaken till gubbamagen: Dålig självdisciplin! Jag vet mycket väl att jag borde röra mer på mig, men det blir liksom inte av. Jag var smal som en speta till 28 års ålder då jag placerade mig i skolbänken igen. Jag gick från att ha haft ett rörligt jobb till att sitta på föreläsningar och göra arbeten framför datorn. Något år senare träffade jag henne som nu är min fru och jag insåg att mat kan vara riktigt gott. Samarin-påsarna byttes mot smarriga trerätters och det jag först trodde var muskler visade sig vara något helt annat..

Provade bantningsmetoder: Cambridge, Herbalife och en massa halvhjärtade försök till att börja röra på mig. Cykling, löpband, mindre matportioner, mindre fett, mer fett, mindre kolhydrater, mer kolhydrater.. .. .. Försökt motivera mig genom att ge mig löftet att köpa trimchip till BMWn när jag väger 85 kg. Inte ens det har hjälpt.

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *